torsdag 11 juni 2009

Torsdags regnet


Dåligt väder har det även varit hela dagen i dag.

Var in till stan tog hem 4 glasögon jag ska välja på men tror redan jag bestämt mig för vilka jag kommer välja, var på arbetsförmedlingen men där värkar dom vara knäpp så jag fattade inte så mycket, i går när jag ringde till dom så sa dom att det bara var att komma och i dag när jag kom frågade dom om jag hade bokat en tid med någon, så till sist kom vi fram till att jag skulle fylla i nå på Internet och sen komma tillbaka??..

jag shoppade även lite, nya lösnaglar från kicks, en rosa fin klänning på jc, örhängen även dom jc . sen köpte jag även present till mammsen som fyller år men det kan jag inte skriva vad det är för jag vet att hon läser min blogg (hon kanske är den enda vem vet?) så nu hoppas jag att dom här naglarna sitter längre än dom förra men det är nog inte troligt för jag har redan fått byta en nagel. var även och fikade hos farmor för där var pappa och faster Birgitta så jag har hunit med mycket i dag:)

har vi även varit till Peter s som fyller 25 och grattat han, sen åkte jag till stocka för lille Elias tog examen sen åkte jag hem till mamma och pappa och drack lite tee, och nu är jag hemma i harmånger igen.

I morgon ska jag åka ut till bergön och hälsa på mormor som ligger och är sjuk så jag och Rossen ska åka och göra henne sälskap lite.

1 kommentar:

  1. nagellimmet som man får med i paketen suger oftast balle så jag brukar köpa med en extra med pensel.. så man tar på som nagellack :D se sitter oftast mkt bättre också :) ett tips om du inte testat det ehhe

    kram

    SvaraRadera