söndag 7 juni 2009

Söndag kväll igen då.



Efter att ha varit en heldag i vattrång så är vi hemma nu ligger framför teven.

Dagen började med en cykeltur på 5km inte så långt men det fick räcka, kom hem åt frukost duschade för att sedan åka vidare till vattrång för att titta efter blommor, köpte 2 tomat plantor och vad en kruka med nå blommor i.

vi kastade även yxa och pil tittade på konst. Efter det så for vi till ica och handlade lite, åkte sedan tillbaka till vattrång för att grila:) åå det var så gott, även mamma och pappa kom dit och åt, det var ju meningen att dom skulle komma till oss men eftersom vi var där så kom dom dit:) slinga de även håret på Lovisa och Mathilda, och sen spelade vi kubb och jag och Mårten van måste jag även tillägga :) Även en ridtur var vi ut på och det var hur kul som hellst, sen avslutade vi kvällen med ett prati tecken kortpsel som tyvärr vi förlorade på 74-99.

Så i morgon kommer jag ge mig själv en sovmorgon för efter som det inte blev nå städning av huset eller gräsklippning i dag så har vi lite att stå i i morgon, även fotbolls träning på kvällen som jag inte är nå sugen på alls..

1 kommentar: