onsdag 10 juni 2009

väder


Vilket tråkigt väder sista veckan jag är ledig och det är sånt här väder.

Det blev ingen träning i går på grund av min huvudvärk som satt i hela dagen.
Har stryckit all tvätt i dag iaf och var på ica och apoteket, har även tittat 2 filmer.
Så nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra förnå, det blir antingen en jogging runda eller en lång promenad i dag men vad och när vet jag inte riktigt än jag blir ju inte direkt nå taggad när det är sånt här skit väder ute.

Jo jag har ju även bokat både klipptid som blev den tisdag den 30ionde, och en syn undersökning som är i morgon klockan 3 så nu blir det till att skaffa brillor igen plus att jag även ska till arbetsförmedlingen för jag har ju varit utan jobb nu i 2 veckor men börjar på måndag på sommarjobbet, men jag skulle ändå skriva in mig sa dom så då ska jag åka dit och göra det i morgon.

Skatte pengarna har ju kommit och tur är väl det för det fanns inte så många kronorkvar på mitt konto innan:) jag tänkte ju köpa mig en cykel när dom kom men nu måste jag titta vad ett par glasögon går på innan cykeln inhandlas.

På lördag ska vi på inflyttnings fest i hudik till min kusin Danne, det blir ingen utgång men nå dricka ska jag nog få i mig:)

Just ja i kväll spelar ju sverige mot malta det får man ju inte misa hoppas dom gör en aning bättre ifrån sig en förra machen för det var ju hemskt.

1 kommentar:

  1. ja.. jag tänkte också gå en långpromenad. men så tråkigt i de här vädret.. Vi kanske skulle gö sällskap o gå tsm nån dag? :)

    SvaraRadera