torsdag 26 mars 2009

promenad klar.

Bilden är på Älsklingen och våran tjocka katt.

Då var promenaden avklarad för i dag, får se om jag hinner med en till innan det blir säng dags men har ju fått ett skavsår och det är ju aldrig skönt.
Måste även tvätta klart jag väntar alldeles för länge innan och sen har jag en hel hög att ta reda på, men inte mycket kvar men det ska ju vikas och strykas oxå sen är jag klar.

I morgon tänkte jag ta och städa huset lite, det kommer lite fin främmande från järpen på lördag så vi tänkte bjuda på lite paj och nå gott att dricka så det ska bli kul.

Ska även på stan en sväng i morgon funderar på att köpa mig en mp3 jag har ju haft några för men dom har gått sönder. Det går så mycket lättare att ta en jogging runda med lite musik i öronen efter som att det är så jobbigt för psyket att bara springa springa springa, jag menar det går lättare om man springer efter en rund boll eller så men att bara springa tycker jag inte är så roligt så hoppas jag hittar nån som inte är allt för dyr bara:)

Nu är det dags för brödbakning medan Mårten står för mat lagningen:)

1 kommentar:

  1. Hej Evelina :) Vad längesen man träffa dig nu. Vad gör du då nuförtiden? Har inte ens fattat att du bor i Harmånger :) Haha. Jag är lite efter nuförtiden. Vart i Harmånger bor ni då?
    Kram

    SvaraRadera